TERMENI SI CONDITII

Acesti termeni si conditii se aplica direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin accesarea, cautarea si utilizarea website-ului nostru si/sau prin efectuarea unei rezervari, confirmati si sunteti de acord ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate mai jos. Aceste pagini, continutul si infrastructura acestor pagini si serviciul de rezervari online oferit pe aceste pagini si prin acest website sunt in proprietatea, operate si furnizate de TIGANICI MIHAELA IF, si sunt destinate doar pentru uzul dvs. personal, non-comercial, conform termenilor si conditiilor de mai jos.

1. Scopul Serviciului
Prin acest website, noi, TIGANICI MIHAELA IF, oferim o platforma online prin intermediul careia vizitatorii website-ului ne pot contacta pentru detalii suplimentare sau in vederea unei rezervari la locatia noastra din comuna Ceahlau, sat Ceahlau, judetul Neamt, respectiv Cabanele Dochita 1 si Dochita 2.
Serviciile noastre sunt disponibile exclusiv pentru utilizarea personala si non-comerciala. De aceea, nu aveti permisiunea de a revinde, folosi, copia, afisa, salva sau reproduce orice continut sau informatie, imagine, software, produse sau servicii disponibile pe website-ul nostru pentru orice activitate sau scop comercial sau competitiv.
Toate preturile pe website-ul https://dochitaceahlau.ro sunt afisate incluzand TVA si toate celelalte taxe, cu exceptia cazului cand se mentioneaza altfel pe website-ul nostru sau in e-mailul de confirmare.
Uneori preturi mai mici sunt disponibile pe website-ul nostru pentru un sejur specific la cabane, insa aceste preturi pot avea restrictii si conditii speciale, de exemplu cu privire la anulare si rambursare. Va rugam sa verificati cabana si detaliile pretului cu atentie pentru orice asemenea conditii, anterior efectuarii rezervarii.

2. Confidentialitate
TIGANICI MIHAELA IF va respecta intimitatea. Cu exceptia cazurilor in care legea cere divulgarea in orice jurisdictie relevanta si cu exceptia transmiterii la hotel a numelui, adresei de e-mail si a detaliilor rezervarii precum si procesatorului de plati  in vederea efectuarii platii online cu cardul, nu vom divulga informatiile dvs. personale unor terte parti fara consimtamantul dvs.

3. Anulare
Efectuand o rezervare , acceptati si sunteti de acord cu conditiile de neprezentare / modificare / anulare a rezervarii si cu orice termeni si conditii suplimentare, care se pot aplica rezervarii sau pe durata sejurului dvs., inclusiv pentru serviciile executate si/sau produsele oferite de cabane.
Va rugam sa verificati cu atentie detaliile cabanelor pentru oricare asemenea conditii, anterior efectuarii rezervarii.
Va rugam sa notati ca puteti fi taxat in cazul neprezentarii / modificarii / anularii in conformitate cu regulamentul cabanelor privind de neprezentarea, modificarea si anularea rezervarii.
Recomandam sa cititi cu atentie conditiile de neprezentare, modificare si anulare , anterior efectuarii rezervarii.

4. Notificari pentru utilizatori
Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra
– sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Accesand formularul de contact prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea efectuarii unei rezervari sau abonari la newsletter declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:
– ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre TIGANICI MIHAELA IF;
– ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
– sa primiti din partea TIGANICI MIHAELA IF diverse oferte de cazare la cabanele noastre prin serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin e-mail).

5. Revizuirea Termenelor si Conditiilor
TIGANICI MIHAELA IF, in calitate de administrator al website-ului https://dochitaceahlau.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate aceste revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a Website-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta de notificarile actualizate.

6. Regulamentul Cabanelor
Rezervare
Cabanele nu se rezerva per camera, ci numai integral.
Cazare / eliberare cabana
Cazarea incepe la ora 14:00 iar eliberarea cabanei se va face pina la ora 12:00.
Nu exista spatiu pentru paturi suplimentare in camere.
Nu exista spatiu pentru patuturi suplimentare in camere.
Modalitati de plata acceptate
Plata se face in numerar si/sau transfer bancar in contul TIGANICI MIHAELA IF.
Conditii de rezervare
Rezervarea cabanelor se va face in scris, completand formularul de contact, prin e-mail sau telefonic.
Rezervarea va fi considerata ferma doar dupa achitarea unui avans in valoare de 30% din pretul total al cazarii. In cazul in care, in maxim 2 zile lucratoare de la efectuarea rezervarii prin e-mail, prin formularul de contact sau telefonic, avansul nu a fost platit, rezervarea devine nula.
Rezervarea ferma va fi confirmata/infirmata de catre hotelier in maxim o zi de la intrunirea conditiilor de rezervare. Suplimentarea ulterioara a serviciilor hoteliere comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare.
Conditii de neprezentare / modificare / anulare a rezervarii
Toate modificarile, decomandarile si anularile se vor face numai in scris, mentionandu-se data si numele in clar al turistului pe numele caruia s-a facut rezervarea.
Va rugam sa retineti
– daca rezervarea este anulata sau modificata cu pana la 3 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un comision.
– daca rezervarea este anulata sau modificata cu mai putin de 3 zile inainte de data sosirii, sau in caz de neprezentare, avansul platit se va retine integral.
Fumatul
Nu este permis fumatul in cabane.
Spatiul de parcare si autoturismele
Parcarea este gratuita la proprietate. Pentru parcare nu se face rezervare.
Siguranta
Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre.
Animalele de companie
Este permis accesul cu animale de companie.
Modificari ale regulamentului cabanelor
Regulamentul cabanelor poate fi modificat fara a se face notificari in prealabil.