Cabana Dochita 2 – Cazare la Pensiune in Ceahlau, Durau

Cabana Dochita 2 Ceahlau este o pensiune situata la poalele muntelui, in comuna Ceahlau, judetul Neamt, la 2 km distanta de statiunea Durau. Raportul servicii si facilitati per preturi de cazare este cel mai bun din zona Ceahlau Durau. Cabana are o capacitate maxima de cazare de 8 persoane si se inchiriaza numai integral. Pensiunea este construita din lemn si piatra, avand doua niveluri locuibile: parter si etaj.

Terenul aferent cabanei este de aproximativ 3 000 mp. Curtea pensiunii are un gratar mare, din piatra, o terasa, doua leagane – unul mare din lemn si unul mai mic, din cauciuc, un balansoar si un hamac. Pe langa curtea cabanei curge paraul Schitul. Apa potabila vine din munte si este bine echilibrata mineral.

Cu o supratafa utila de aproximativ 160 mp, cabana are la parter un living, o camera cu baie proprie si pat matrimonial si bucataria.

  • Livingul are televizor precum si mobilierul aferent luarii mesei in interiorul cabanei
  • Bucataria pensiunii este complet utilata, avand aragaz, un frigider normal si vesela
  • Camera are baie proprie dar nu are balcon. Baia este dotata cu cabina de dus, avand in permanenta apa calda

La etaj, cabana are trei camere si o baie. Fiecare camera are balcon cu vedere la munte. Camerele au pat mare, de tip matrimonial, pentru o cazare de 6 persoane. Camerele nu sunt prevazute cu televizor, putand fi insa utilizat cel din living. Baia de la etaj este comuna pentru intreaga pensiune si contine cabina de dus cu apa calda permanent.

In cabana nu exista internet prin wifi si nu pot fi instalate paturi sau patuturi aditionale.

Parcarea pensiunii poate gazdui cel putin patru autoturisme.

La cerere, va putem servi masa.