Cabana Dochita 1 – Cazare la Pensiune in Ceahlau, Durau

Cabana Dochita 1 Ceahlau este o pensiune situata la poalele muntelui, in comuna Ceahlau, judetul Neamt, la 2 km distanta de statiunea Durau. Raportul servicii si facilitati per preturi de cazare este cel mai bun din zona Ceahlau Durau. Cabana are o capacitate maxima de cazare de 8 persoane si se inchiriaza numai integral. Pensiunea este construita din lemn si piatra, avand doua niveluri locuibile: parter si etaj.

Terenul aferent cabanei este de aproximativ 2 000 mp si consta in curte si livada. Curtea pensiunii are un gratar mare, din piatra, si un foisor cu o capacitate de 12 persoane, construit in intregime din brad si mesteacan. Tot in curte, printre meri, peri, visini, ciresi, nuci si corcodusi, avem un leagan mare, din lemn, un balansoar, un hamac si o cismea. Apa potabila vine din munte si este bine echilibrata mineral.

Cu o suprafata utila de aproximativ 120 mp, cabana are la parter un living, baia si bucataria.

  • Livingul contine doua canapele extensibile, pentru cazare de 4 persoane. Exista televizor precum si mobilierul aferent luarii mesei in interiorul cabanei
  • Bucataria pensiunii este complet utilata, avand aragaz, un frigider normal si vesela
  • Baia este comuna pentru toata cabana. Este dotata cu cabina de dus, avand in permanenta apa calda

La etaj, cabana are doua camere, fiecare avand balcon cu vedere la munte. Camerele pensiunii sunt prevazute cu televizor si pat mare, de tip matrimonial. Cazare de doua persoane in fiecare camera.

In cabana nu exista internet prin wifi si nu pot fi instalate paturi sau patuturi aditionale.

Parcarea pensiunii poate gazdui cel putin trei autoturisme.

La cerere, va putem servi masa.